Psykisk & Fysisk Vold

Psykisk Vold

Maja Saxkjær, psykoterapeut med fokus på personlighedsforstyrrelser, misbrug og psykisk vold.

Vi kan alle komme i tvivl om, hvad der er op og ned, når andre mennesker manipulerer med os og vores følelser – og dermed skader vores opfattelse af virkeligheden.
Hvis du har mennesker med narcissistiske / psykopatiske træk eller misbrugsproblemer i dit liv, risikerer du at blive udsat for psykisk vold og andre typer af overgreb.

Når du er i klemme i dine nære relationer, kan det føles som om, du mister dig selv, din handlekraft og værst af alt kontakten til din indre kerne. Den situation har jeg som psykoterapeut mange års erfaring i at hjælpe mennesker ud af. Samtidig har jeg de sidste mange år haft mit faglige fokus på patologien bag personlighedsforstyrrelserne narcissisme og psykopati.

Du er velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende kort samtale.

Vold & Manipulation

Hvis du er udsat for psykisk vold og manipulation, har du måske stået alene med oplevelsen og overvejet, om du mon er ved at blive skør. Denne tvivl kan være ødelæggende og udviskende for dit selvværd. Din redningsplanke kan være en allieret, som ikke er personligt involveret i dig og dit liv. Som psykoterapeut holder jeg fast i dig med et professionelt klarsyn på din situation, indtil du tør finde tilliden til dig selv frem igen. Jeg hjælper dig med at få din ro, din selvfølelse og dit overblik tilbage.

Jeg er uddannet psykoterapeut, sandplay-terapeut og chok/traume-terapeut. Og jeg har erfaring i arbejdet med at hjælpe kvinder, der har været udsat for psykisk vold. Samtidig har jeg erfaring fra terapeutisk arbejde i et fængsel og fra misbrugsbehandling – både i kommunalt og privat regi. Og har derfor kendskab til begge sider af psykisk og fysisk vold – både fra mit arbejde med de antisociale personlighedstyper og med deres partnere samt den øvrige familie.