Lidt om mig.

Jeg har siden 2003 beskæftiget mig med mennesker på kanten. Jeg har blandt andet arbejdet med gade-hjemløse samt prostituerede i en årrække. De sidste 13 år har jeg dog udelukkende været tilknyttet som behandler/psykoterapeut i kommunal misbrugsbehandling, samt i projekt mit valg i Jyderup statsfængsel.

Jeg har sideløbende haft egen psykoterapeutisk praksis, hvor jeg har samarbejdet og hjulpet mennesker,  der har haft forskellige følelsesmæssige kriser eller knuder i deres liv.  Jeg har stor nænsomhed og respekt i mit arbejde, samt en god forståelse for menneskers psykiske og følelsesmæssige bevæggrunde.

2 thoughts on “Lidt om mig.

 1. Hejsa Maja 😉
  Send mig lige din webhotels navn og login, så går jeg i gang med at lave din site om. Knus Inge

  1. Hej Inge

   Jeg er faktisk selv ved at være fortrolig med min egen side. – men du må gerne kigge efter noget der kunne gæres bedre.
   Men jeg skal have lavet en ny side, og der tænkte jeg på om du ville hjælpe.

   den skal være helt simpel, måske blot to sider. hvad skal en sådan koste?

   Knuser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *