Klienterne siger:

Mit liv var kørt af sporet, tankerne var sorte og meningen med at fortsætte livet var svært og få øje på. Sygdom og misbrug var blevet en besættelse som gav mig angst og social fobi.

Jeg er i dag fri af misbrug, angst og jeg har fået mit sociale netværk tilbage. Da jeg igen kunne se lyst fik jeg konstateret en uhelbredelig kræftsygdom.

Konsultationerne hos Maja Saxkjær har givet mig troen på, at noget er større end mig selv. Det har givet mig ro og efter hver konsultation er jeg gået derfra med positive tanker og en masse at reflektere over. Jeg benytter dagligt de værktøjer jeg fik med mig. Værktøjer der der gør at jeg er i stand til, at reflektere og holde et positivt fokus på min familie og mig selv. Kort sagt leve livet på livets betingelser.

Jeg har været gennem mange behandlingstilbud, men det her har virket og kan varmt anbefales.

Tak Maja, min familie og jeg er dig dybt taknemmelig og mærker nu igen livet !!

M.

______________________________________________________________________

Jeg har gået i terapi hos Maja i ca 2 år. Jeg startede en rejse i mit liv, hvor jeg både har været igennem en skilsmisse, bilulykke og en periode med stress. Hos Maja har jeg altid følt mig tryg og forstået. Hun har hjulpet mig til at gå dybere ind i mig , hjulpet mig til at få en større forståelse for mig selv og bliver en stærkere og friere udgave af mig selv. Jeg har både lavet sandplay og TRE sammen med Maja, som begge har været med til at se, mærke og forstå det jeg var igennem, samtidig med at kunne stå i det, trods de mange udfordringer. Jeg kan varmt anbefale Maja. Tusind tak for dig

V.

_________________________________________________________________________

Jeg har gået hos Maja i omkring 4 måneder, og har benyttet en kombination af kropsterapi (TRE) og psykoterapi. Jeg startede hos Maja efter jeg mistede min far, og mine besøg har været en helt afgørende støtte i tiden efter. Både psykoterapien og især kropsterapien har været effektivt i bearbejdelsen af sorgen og andre udfordringer i hverdagen. Jeg fik anbefalet Maja af et familiemedlem allerede inden tabet, og må bare understrege hvor taknemmelig jeg er for denne mulighed! Hos Maja bliver man mødt i øjenhøjde, og kan blive udfordret når der er plads til det. Jeg fik hurtigt opbygget en tillid til Maja, og man føler sig altid tryg, hvilket gør det nemt at møde op hver gang – selv når overskuddet i hverdagen er på det laveste. Både jeg selv og dem af mine bekendte, der kender Maja, vil anbefale et besøg på det varmeste!

A.

_________________________________________________________________________

Da jeg først stiftede bekendtskab med Maja, var jeg helt ude i torvene! Hashmisbruger og en borderline diagnose som indebar et skrækkeligt følelsesliv som jeg ikke kunne håndtere. Jeg var vred på verden og alle i den. Jeg havde INGEN tillid til folk, men Majas blide og forstående væsen gjorde mig godt tilpas, så jeg stille og roligt åbnede jeg mig op, og lærte at kigge dybere ind i mig selv og stille og roligt ændre hele mit mindset fra negativ til positiv . Maja har været en KÆMPE hjælp og her 6 år efter, har vi stadig lidt kontakt hvor jeg giver en Update om mit nu fantastiske liv uden misbrug og fri fra borderline diagnosen . TAK for at lærer mig at få tillid til folk igen. Du er den bedste, dygtigste , mest kompetente og rareste terapeut og menneske jeg har mødt og jeg vil til enhver til anbefale dig. TAK

S.

__________________________________________________________________________

Jeg var i efteråret 2018 i et kortere forløb hos Maja, som jeg varmt kan anbefale til andre. Maja gik ind i mine problemstillinger på en engageret, omsorgsfuld og respektfuld måde. Med åben, fordomsfri og nænsom ligefremhed agerede Maja solidt rækværk på den sti, jeg ønskede at gå ad. Når stien bliver ujævn i dag, støtter jeg mig af og til stadig op af det rækværk.

F.